Disclaimer

De blog publiceert artikelen die met name beginnende beleggers kunnen helpen met het maken van een succesvolle start op de (virtuele) beurs. Maak een vlotte start met eerst virtueel beleggen of paper trading om daarna de stap te kunnen maken naar succesvol beleggen op de echte beurs.

Wij nemen grote zorgvuldigheid in acht bij het samenstellen van de gepubliceerde artikelen in deze blog en hebben daarbij gebruikgemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten. Wij garanderen echter niet dat verstrekte informatie in de artikelen volledig foutloos is of dat de inhoud altijd juist, volledig en actueel is. De in deze blogartikelen aangeboden informatie is enkel en alleen bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en is niet bedoeld als enige vorm van deskundig advies. De getoonde informatie is ook niet toegespitst op uw persoonlijke situatie. Beslissingen die u neemt op basis van de informatie in de artikelen in deze blog komen voor uw eigen rekening en risico.

In de blogartikelen kan, al dan niet door middel van hyperlinks, worden verwezen naar de websites van derden. De op deze websites getoonde informatie wordt door ons niet nader beoordeeld op redelijkheid, juistheid, volledigheid of actualiteit. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van de websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar onze website. Tot slot informeren wij u dat deze links zogenaamde 'affiliate links' kunnen betreffen. Als u via een affiliate link verwezen wordt naar een website van een derde kunnen wij, zonder dat dit voor u tot extra kosten leidt, een vergoeding ontvangen op basis van uw aankopen.