Nieuw: gratis virtueel beleggen in crypto

Door virtueel beleggen in crypto leer je zonder financiële risico's winstgevend beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Win prijzen met een gratis account!

Virtueelbeleggen.com is natuurlijk al lang bekend als dé plek om zonder financieel risico te leren beleggen in aandelen van diverse beurzen. Vanaf 27 juni a.s. breiden we de mogelijkheden fors uit. Je kunt dan namelijk ook virtueel beleggen in crypto, ook wel crypto paper trading genoemd. Daarbij gaan we in onze blog uiteraard aandacht besteden aan nieuws over (leren) beleggen in crypto en er is meer. Wij leggen uit wat je kunt verwachten.

Gratis virtueel beleggen in crypto zonder financieel risico

Vanaf 27 juni breiden we de website uit met de mogelijkheid om gratis virtueel te beleggen in crypto. De bestaande gebruikers kunnen met hun bestaande account dan zowel virtueel beleggen in crypto als paper traden in aandelen.

Als je na 27 juni een account aanmaakt kun je direct gebruik maken van virtueel beleggen in crypto en/of aandelen.

Wat zijn de mogelijkheden van (crypto) paper trading?

Voor veel mensen is het een fikse stap om te gaan beleggen. De verhalen over mooie rendementen zijn aanlokkelijk, maar als je onervaren bent kan het ook spannend zijn. Om die ervaring op te doen en de koudwatervrees van je af te spoelen is paper trading of virtueel beleggen de ideale optie. Zo werkt het:

  • Zodra je jouw gratis account aanmaakt krijg je EUR 50.000,- virtueel geld om crypto te kopen. Ook kun je een virtueel bedrag kiezen om aandelen te kopen. 
  • De (ver)koopprijzen die je ziet zijn de echte prijzen zoals je deze ook op de aandelenbeurzen of cryptomarkt voorbij ziet komen.
  • Je kunt aan de hand van de actuele koersen direct aandelen en/of crypto kopen totdat jouw virtuele portefeuille leeg is.
  • Uiteraard kun je ook weer verkopen op het moment dat jij wilt. Het saldo wordt dan toegevoegd aan jouw virtuele portefeuille.

Waar gebruik je paper trading voor?

Doordat we jouw transacties afschermen kun je in alle privacy leren beleggen. Zo kun je zelf oefenen door in te zetten en te verkopen.

Een andere mogelijkheid is om hetgeen je in een van onze beleggingscursussen leert te testen. Zo zet je pas geld in als je exact weet hoe de geleerde methode werkt. Eventuele beginnersfoutjes kosten dan alleen virtueel geld en daar is de portemonnee uiteraard blij mee.

Tot slot kun je ook zelf strategieën ontwikkelen en testen via virtueel beleggen voor je daadwerkelijk gaat investeren aan de hand van jouw transacties.

Kun je echt geld verdienen met virtueel beleggen of paper trading?

Het geld dat je krijgt om te investeren is virtueel. De rendementen die je haalt als je winstgevend aandelen of cryptomunten verkoopt zijn dan ook virtueel. Je ziet het saldo van jouw portefeuille groeien, maar je kunt dit nooit uit laten betalen. Gelukkig geldt andersom ook dat eventuele verliezen alleen uit jouw virtuele portefeuille gaan. Je zult van ons dus NOOIT een verzoek krijgen om te betalen voor eventuele verliezen.

Toch is het mogelijk mooie prijzen te verdienen met virtueel beleggen in aandelen en crypto. Dit aan de hand van onze virtueel beleggen wedstrijden. 

Win echte prijzen met onze virtueel beleggen wedstrijden of paper trading competities!

Ondanks dat we het rendement op beleggingen nooit uit kunnen keren en ook nooit om betaling van verliezen op beleggingen zullen vragen kun je toch echt iets verdienen.

Naast de portefeuilles die je krijgt om te paper traden gaan we vanaf 1 juli namelijk elke maand een spannende virtueel beleggen competitie organiseren.

Er komen 2 competities. 1 virtueel aandelen beleggen competitie en 1 virtueel crypto beleggen competities. Hoe dit werkt leggen we je graag uit als we volgende week onze mogelijkheid om virtueel te beleggen in crypto open stellen. Bestaande accounthouders krijgen hierover een e-mail. Ben je nog geen gebruiker, maar wil je wel graag weten wat je kunt verwachten? Dan kun je snel en makkelijk een gratis virtueel beleggen account aanmaken.

Wil jij meer leren over beleggen of beleggen voor echt geld?

Dat kan! Via ons cursusaanbod zie je direct onze beleggingstrainingen waarmee jij meer kunt leren over winstgevend beleggen in aandelen en/of crypto. In samenwerking met de bekende beleggingsdeskundige Harm van Wijk brengen wij hier onder andere een aanbod cursussen (waaronder een gratis cursus) op basis van de bewezen TradingNavigator methode.

Ook als je besluit voor echt geld te gaan beleggen introduceren we je graag bij onze partners. DeGiro is al jarenlang toonaangevend in het bieden van goedkope beleggingsrekeningen en goede, Nederlandstalige ondersteuning. Wij zijn dan ook trots DeGiro als partner te introduceren.

Minstens zo trots zijn wij op onze partner Bitvavo. De grootste cryptobeurs van Nederland biedt je nu een geweldige introductiekorting. Als jij een account aanmaakt betaal je over de eerste EUR 1.000,- aan investering geen transactiekosten. 

Crypto Master Class

Beleggen in Belgische bedrijven, hier moet je op letten

Virtueel Beleggen
2 years ago

Hoe ga je om met volatile koersen van de aandelenbeurzen?

Virtueel Beleggen
2 years ago

De markt timen? In de praktijk ronduit onmogelijk!

Virtueel Beleggen
2 years ago

Beleggen? Wees je altijd bewust van het actuele nieuws!

Virtueel Beleggen
2 years ago

Geld sparen zorgt niet langer voor een vermogensgroei, in tegendeel

Virtueel Beleggen
2 years ago