Trading Navigator Methode

In deze BLOG post ga ik graag even wat dieper in op de Trading Navigator Methode. Haal elk jaar gemiddeld 7,4% - 20,6% rendement!

Wat is de Trading Navigator?

De Trading Navigator is een algoritme die de markttrends voor aandelen analyseert en koop- en verkoopsignalen aangeeft.

Op deze manier neem je positie in aandelen in stijgende trend, maar sta je lekker aan de zijlijn wanneer de waarde van het aandeel neerwaarts gaat.

Wie ontwikkelde de Trading Navigator Methode?

De Trading Navigator Methode werd ontwikkeld door drs. Harm van Wijk. Het is het resultaat van meer dan 32 jaar kennis en ervaring op de beurs! Harm kende zowel successen als verliezen op de beurs en heeft 1 ding geleerd: de meeste beleggers verliezen op de beurs omdat ze zelf de slimste willen zijn en op hun buikgevoel vertrouwen.

Deze methode schakelt je emoties echter uit! Je volgt alleen de groene (= kopen) en rode (= verkopen) pijlen en dat 1x per week voor jouw aandelenkorf.

Deze methode heeft zichzelf al meermaals bewezen! En je kunt ook makkelijk zelf nagaan dat her werkt, door eenvoudig weg naar de historie van een aandeel te kijken en te zien waar de koop- en verkoopsignalen precies worden gegeven.

De Trading Navigator Methode is een fantastische manier om te beleggen voor wie zelf nog niet zoveel ervaring heeft op de beurs. Het kost je ook maar 10 minuten tijd per week!

Deze methode kan bovendien goed gecombineerd worden met andere methodes en strategie├źn.

Test de Trading Navigator vooral ook uit op Virtueel Beleggen!

Gratis Webinar

De Trading Navigator methode is een van de top trainingen in onze trainingsectie en de online training van Harm over zijn methode is gratis.

Wie de methode echter gaat gebruiken krijgt er van Harm nog een 3-daagse training bovenop waar je alles leert over de beurs en het traden op de beurs!

Ook met het boek "In 10 Stappen Succesvol Beleggen" kun je een vlotte start maken, mocht je dat willen.

Crypto Master Class

Geld sparen voor je kind, hoe interessant is het nog?

Virtueel Beleggen
2 years ago

Onze virtueel beleggen competities voor juli 2022 zijn begonnen

Virtueel Beleggen
1 year ago

8 belangrijke tips voor elke belegger

Virtueel Beleggen
2 years ago

In 10 Stappen Succesvol Beleggen

Virtueel Beleggen
3 years ago

Belang van een juiste mindset bij beleggen

Virtueel Beleggen
3 years ago